En väl fungerande matsmältning är av central betydelse för vår övergripande välbefinnande och förmågan att absorbera näringen från den mat vi konsumerar.
Magsyra och matsmältningsenzymer frisätts i magen och tunntarmarna, men otillräcklig produktion av dessa enzymer och magsyra kan leda till en försening i matsmältningsprocessen, vilket resulterar i en känsla av tyngd och obehag i magen.
Genom att stimulera produktionen av magsyra, enzymer och tarmrörelser möjliggörs en smidigare och snabbare matsmältning, samtidigt som den oönskade känslan av tyngd och spänning i magen minskar.
Ingredienserna i Recipe 1.0 är noggrant utvalda för att effektivt lindra gasbildning och främja en sund matsmältningsprocess. Produkten intas vid behov för bästa resultat.
Innehåller:
Pepparmynta, Kamomill, Fänkålsfrö, Citronmeliss, Kalmusrot.
Örterna har fått växa och mogna i sin optimala miljö i naturen & småskaliga odlingar, och därefter handskördade och soltorkade. Örterna är därför fullproppade av sina läkande eteriska oljor.
Tillredning:
- Koka upp vatten.
- Tag en matsked (15 ml / 2,5 g) av blandningen i ett filter.
- Häll på 2 dl av det heta vattnet.
- Låt dra i 15 min (var noggrann med tiden)
OBS! Sötning med honung eller socker bör undvikas för maximal effekt!
Dagligt intag:
Drick 1-3 gånger dagligen vid behov.
Förvaring:
Torrt, ej över normal rumstemperatur
Vikt:
75 g örter i lösvikt (ca 30 serveringar)












