STEKBORD CLASSIC - OPTIMERAT FÖR KLOTGRILLEN
Stekbord Classic är speciellt designat för att passa perfekt i en vanlig klotgrill, såsom Weber-klotgrillen med en diameter på 57 cm eller större. Medan Stekbordet täcker ungefär halva grillytan, ger det dig möjlighet att använda den andra halvan av grillgallret för att grilla.
Tack vare dess imponerande 8 mm tjocka botten lagrar och sprider Stekbordet värmen jämnt för att ge bästa resultat. Dess unika yta, med små fördjupningar och upphöjningar, främjar en exceptionell malliardreaktion under matlagningen.
Stekbordets kanter förhindrar fett och olja från att droppa ner på glöden i grillen, vilket minskar risken för oönskade bismaker. Du kan också förbereda tillbehör eller värma brödhalvor på den andra halvan av grillen medan du lagar mat på Stekbordet.
När det gäller att laga hamburgare och smashed burgers är Stekbordet oumbärligt. Värm det till cirka 260-280 °C och forma sedan nötfärsen till bollar som placeras direkt på Stekbordet. Använd vår Smasher - Hamburgerpress för att forma burgarna och en stekspade eller medföljande stekskrapa för att vända dem.
LÄTT ATT ANVÄNDA
Skapa först en glödbädd motsvarande Stekbordets yta och placera sedan grillgallret och Stekbordet över den. Reglera värmen med klotgrillens spjäll för luftintag och använd grillens lock för att kontrollera värmen.


















